Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
asics hardloopschoenen dames
#1
Dat is de reden waarom silhouetten asics hardloopschoenen zoals de adidas EQT Support 93 Boost zo'n succes hebben gezien de populariteit van het model vanwege het gestroomlijnde retro-ontwerp, het unieke lint met drie strepen op het zijpaneel en de gemoderniseerde update die de tussenzool en buitenzool van de Ultra Boost compleet maakt. de gepatenteerde Torsion-balk. Vandaag krijgen we een gedetailleerd overzicht van het komende adidas EQT Support 93 Boost Chinees Nieuwjaar, een feest dat het Jaar van de Haan inluidt op 26 januari 2017. De adidas EQT Support Chinees Nieuwjaar kampeert op een subtiele manier -wit leer met een unieke basis met een synthetische veerstructuur ter ere van het haan-thema. Het premium contrast wordt geaccentueerd door een levendige cartoon-haan die op de hiel is gestikt, terwijl een geheel witte Boost-middenzool de Continental-rubberen buitenzool naar de vouw brengt voor combinatie van oude en nieuwe stijlen.

Wat vind je van de look? De opdruk van adidas Equipment is al geruime tijd een belangrijke speler voor de retro line-up van de drie strepen. Natuurlijk hebben ook de adidas EQT Support 93 geprofiteerd van Primeknit en Boost revisies om mee te doen. een modernere, lichtgewicht context die beter werkt voor lifestyle-doeleinden dan als een echte hardloper. Maar asics gt 2000 het is altijd leuk om te zien dat het origineel nog steeds wat liefde krijgt, zelfs nu het huidige klimaat een meer gerichte output op de eerste dicteert. Vandaag bekijken we bij de adidas EQT Support 93 Camo Print, die een gebroken wit suède gebruikt met verschillende tinten lichtgrijs die het militaire patroon raken.Een wit sportgaas voegt een traditionele constructie toe aan de voorvoet terwijl een klassieke asics hardloopschoenen dames rubberen buitenzool een perfecte lifestyle-afwerking toevoegt.

De adidas EQT Support 93 wordt geüpgraded met Primeknit voor deze nieuwe editie die perfect is voor de zomer. Je zou kunnen zeggen: "Maar wacht, is de EQT Support niet al uitgebracht in een Primeknit-bovendeel?" Dat is zo, maar deze nieuwste editie heet de EQT-ondersteuning RF heeft een meer waarheidsgetrouwe constructie, met de originele tong in plaats van de enkel-knuffelende elastische kraag van eerdere Primeknit EQT-steunen. De adidas EQT-ondersteuning 93 heeft veel uitstekende nieuwe kleurstellingen en materialen gezien sinds het zijn gemaakt eerste terugkeer begin 2014, maar weinigen - of misschien geen - zijn schoner geweest dan dit. adidas Originals presenteert dit najaar de EQT Support "White Pack", met drie samenvallende kleurstellingen van de klassieke hardloopschoen in een wit en lichtgrijs premium nubuck en mesh bovenwerk geaccentueerd met asics nimbus uw keuze uit zwart, blauw of groen.

Deze keer krijg je een veel grotere zwarte versie in het kleurenschema, met een gestroomlijnd bovenwerk van mesh gedetailleerd met nubuck en leer met slangenleer in reliëf op de hiel. De Turbo Red is alleen te vinden op de binnenvoering en het tonglabel, maar de helderheid zorgt er nog steeds voor dat het niet over het hoofd wordt gezien. Deze nieuwe EQT Support ADV komt nu aan bij geselecteerde adidas Originals retailers zoals END. De adidas EQT Support ADV is terug in een nieuwe colorway om je zomersneaker-rotatie hiermee op te warmen " Bold Orange-vertolking. De schoen die vintage EQT-DNA combineert met moderne materialen en een slanke vorm heeft een lichtgrijze mesh-basis met zijn synthetische overlays in wit, terwijl levendig Bold Orange zorgt voor de drie strepen nylon linten en veteroogjes. zijn vanaf 8 juni verkrijgbaar bij retailers zoals Rock City Kicks en.

Deze damescolourway die Cam'ron zeker zou goedkeuren voor de gestroomlijnde moderne versie van de EQT-hardloopklassieker gaat 'Triple Pink' van boven naar beneden, met de iconische EQT-groene tint aan de binnenkant van de inlegzool. Deze roze schoonheden zijn te vinden op selecteer binnenkort adidas Originals-retailers. Je hebt hem gezien in helemaal wit, helemaal zwart en zelfs helemaal roze, en nu krijgt de adidas EQT Support ADV een colorway in niets anders dan koningsblauw. De opvallende look voor de bijgewerkte herinterpretatie van de klassieke EQT Support '93 hardloper heeft zijn mesh bovenwerk gedetailleerd met suède in bijpassende tinten van de helderblauwe tint, met alles behalve de witte rubberen buitenzool ook in royal.Je kunt de volledig koninklijke EQT Support ADV vinden bij geselecteerde adidas Originals retailers houden nu van Sneaker Politics.

Ga naar je plaatselijke adidas Originals-winkel als je een paar wilt, want ze komen nu aan en gaan snel in winkels zoals Sneaker Politics. De asics tiger adidas EQT-lijn begint zijn grote jaar met de lancering van het "Turbo Red" -pakket en deze EQT Support ADV op 26 januari. Het pakket dat Turbo Red gebruikt - een kleur die tegenover de originele groene EQT-tint op het kleurenwiel valt - bevat deze uitstekende look voor de opnieuw ontworpen EQT-ondersteuning, geconstrueerd in een zwart en grijs "ruis" of "glitch" -motief over het bovenwerk van textiel met witte accenten en de kenmerkende heldere roodtint die de hiel omhult. Bekijk hier nog een preview van de onmisbare EQT Support ADV en [Image: shoes-asics-tiger-278sfyjpg.image.263x197.jpg] vind deze donderdag bij geselecteerde adidas Originals-retailers zoals Sneaker Politics.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)