Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Force 1 High
#1
Ronnie Fieg en zijn KITH-kamp brengen hun bedrijf overzee naar Europa, omdat se de fysieke aanwezigheid vehicle het merk in niemand minder dan Parijs, Frankrijk, willen uitbreiden. En omkring deze nieuwe opening vehicle het vlaggenschip te herdenken, heeft KITH opnieuw samengewerkt met Nike om het speciale Air Force 1 Lower "Paris" colorway te vervaardigen. Dit nieuwe aanbod is actually uitgerust met een strakke en strakke presentatie durante is zo ontworpen dat vertaalt de esthetiek vehicle de Franse vlag.  ftwrselects.com Internet als de op The japanese geïnspireerde make-up van hun streetwear-juggernaut, smeert deze laaghangende variant een zuivere witte tint over de leren basislaag en swooshes, maar nodigt ze in plaats daarvan uit met accenten van rood en marineblauw om op de voorvoet swooshes en tongen ght landen.

De door Generic Kilgore ontworpen Nike Military pilot 1 verwierf jaren geleden een plek in een sneaker-pantheon, maar bereikte within de afgelopen vijf jaar een ongekende populariteit. Een is niet verwonderlijk dat de Swoosh veel energie achter het silhouet heeft gepompt, vooral omdat hij dichter bij zijn 40e verjaardag is gekomen. Voor zijn nieuwste voorstel heeft het ontwerp uit 1982 zich overgegeven aan het eenvoudig "Wit / Zwart" kleurenpalet vergezeld van miniatuur "Metallic Gold" swooshes. Internet als bij eerder vertoonde iteraties van het vaak gerepliceerde model, Goedkope Nike Air Force 1 High heeft een komende paar voornamelijk het tweekleurige opstelling: "Wit" happy leer vormt het toneel voor "Zwart" profiel durante hieloverlays.

[Image: cj9699-001.jpg]

Na reconstructie fulfilled Crater-technologie, kiest de Nike pas cher Air Force 1 voor het puur cosmetische look. Durante hoewel Triple White qua kleur als basis fungeert, verliest het aanbod hun meeste, zo niet jeder der bekendheid met een hybride die de 'Shadow'-variant vehicle het silhouet combineert fulfilled nieuwe ideeën. ' -pixel 'genoemd, past het nieuw uitgevonden paar nogal wat veranderingen toe - waarvan de meest opvallende hun tooling is. Goedkope Nike Air Force 1 Sage Alsof een zelf een glitch is actually, wordt de tussenzool chaotisch samengevoegd door verschillende texturen en panelen die opgetild of misplaatst zijn voor een dramatisch effect.

Like it or leave it, Valentijnsdag staat voor de deur -- en Nike (NYSE: NKE -0, 40%) heeft zich voorbereid op de aanstaande festiviteiten met een overvloed aan speciale Nike Sportswear sneakerstijlen, waarvan de nieuwste aan de oppervlakte komt is een Air Force one Deelnemen aan een eenhartige Air Force 1 die hun afgelopen weken is uitgebracht en een pas onthulde Air Max 90, deze tweede seizoens-AF1 van de Swoosh is actually zowel letterlijk als figuurlijk vol liefde. Een blend van wit en rood leer plus roze suedes dient als basis durante visit here er gaat geen tijd verloren aan het toevoegen van een gezonde porción Valentijnsvernis.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)