Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Converse Chuck 70 tappade under secods hälften av 2018
#1
Converse Japan har meddelat White Atelier, en ny tjänst som erbjuder skräddarsydda Chuck Taylor All Star Hi sneakers för bröllop. Tjänsten värvar fem artister och har gett den vita All Star Hi anpassade grafiken perfekt för noise bröllopsdag. Den svenska konstnären Peter Liedberg har utvecklat trycket ”Soul Mates”, medan Ifuku Kazuhiko har täckt deras tag i 1st väggmålningsliknande tryck. På andra håll presenterar Converse Japan ett par av den grafiska formgivaren Tetsuhei Ando, och har stora anpassade bokstäver på överdelen, samt ett par constarskose.com av WALNUT som innehar klottrat på sitt tag. Slutligen lägger Natsu Rose till ett tryckt handskrivet meddelande om sitt offert.

The Fear of God Essentials x Converse Chuck 70 tappade under secods hälften av 2018. Det är nu inställt på att släppas en gång till nästa vecka. Fear of God Essentials x Converse Chuck 70 återvänder är den som görs i svart och off-white färg schema. Skons minimalistiska design inkluderar detaljer som dukens övre, Essentials-märket på vänster häl, en kontrastfärgad tunga, metallöglor, vita snören och en ögla på hälen för att hjälpa dig att skapa ett nytt sätt att snöra åt dig Chucks. OFF-WHITE x Converse Chuck 70 har s? tidigt släppts via SNKRS, men en större nedgång är fortfarande planerad till senare i helgen. Denna stil är i grunden en del av den ursprungliga ”The 10” -kollektionen från Virgil Abloh, och skon håller den ren med converse chuck 70 n vit och klar genomskinlig färgväg som också accentueras med ett halvt avslöjande material.

[Image: Chuck70-91.jpg]

Det är dags att släppa imorgon, här är en bra titt på A $ AP Nast x Converse Chuck Taylor All Star '70. Släppa vid sidan av (samma dag) A $ AP Nast x Converse One Star collab, det är inte så ofta vi ser två collabs från samma två parter släppa samma dag. A $ AP Nast x Converse Chuck Taylor ger klassikern Chuck sneaker en överdel gjord av ett rutigt tryck toppat med fuzzy snören för att skapa en retro throwback look. Tillagd detalj på skon inkluderar frasen "Någonstans i mitten av århundradet" text på sidoväggen, metallöglor, gröna och blå ränder på mellansulan och läder converse classic chucks patch på fotleden rundar ut de viktigaste funktionerna i skon.

Den japanska designern Hiroshi Fujiwara tar sitt utbildade blick för mode till ännu en sneakerssko med Fragment Design x Converse Jack Purcell Modern. Det nya utseendet på silhuetten erbjuds i tre färger - svart, vitt och blått - och innehar co-branding-detaljer hela tiden, inkl sydda varumärken på insidan av skon. Samlingen levererar en ren estetisk och besök här  sorgsfullt utformad detalj utan att det försöker göra för hårt. Det kan fås från Converse och Fragment Design återförsäljare över hela världen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)